HARRY SUIKER
Zichtenburglaan 150
2544EB Den Haag

DIRECT CONTACT
E-mail info@harrysuiker.nl
Telefoon 070 - 367 23 29

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13:00 tot 17.30 uur
Dinsdag 09:00 tot 17.30 uur
Woensdag 09:00 tot 17.30 uur
Donderdag 09:00 tot 20.00 uur
Vrijdag 09:00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17.00 uur
Zondag gesloten

AFSPRAAK MAKEN?
Klik hier

Sunshower

Sunshower douchecabines

Badkamers, Bathrooms, Kranen, Wandtegels, Harry Suiker Den Haag

SUNSHOWER COMBI

Gebruik uw doucheruimte tevens als infraroodcabine. Met de Sunshower Pure geniet u van diepwerkende infraroodwarmte tijdens de dagelijkse douche. De  infraroodwarmte van de Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. U kunt de Sunshower Pure plaatsen op stahoogte of boven een zitje. Zo kunt u iedere dag moeiteloos genieten van een intensieve infraroodbehandeling van het bovenlichaam.
Bekijk hier het filmpje met meer informatie over de Sunshower

 

SUNSHOWER COMBI

Met de Sunshower Combi geniet u tijdens het douchen, van gedoseerd zonlicht en de helende werking van infrarood. Het UV licht van de Sunshower stimuleert de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D gehalte en houdt het op een gezond zomers niveau. Hierdoor blijft uw weerstand op peil en ervaart u een positief en fit gevoel. Door regelmatig gebruik zal de huid door het gedoseerde zonlicht zeer geleidelijk een gezond zomers kleurtje krijgen.

INFRAROOD

Korte golf infrarood licht zorgt voor directe aangename warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd, waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk zijn. Deze  therapeutische lampen worden vaak toegepast bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen. Door deze infrarood sessie te combineren met de dagelijkse douchebeurt gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.

DESIGN

Er zijn twee uitvoeringen, het Full Body model en het Half Body model. De Sunshower Combi kan eenvoudig in de hoek van iedere bestaande of nieuw te bouwen badkamer gemonteerd worden. Het Half Body model kan behalve in de douche, ook geïnstalleerd worden boven het bad. De voorkant van de Sunshower Combi bestaat uit gehard melkglas, afgewerkt met een aluminium sierlijst.

GEBRUIK

De Sunshower Combi is eenvoudig te bedienen en hygiënisch. U kunt tijdens het douchen kiezen voor zonnen (UV functie) of infrarood warmte (IR functie). De infrarood warmte is ook tijdens het afdrogen zeer aangenaam. De ingebouwde timer met een maximale bruiningstijd van 10 minuten zorgt ervoor dat de gebruiker verantwoord en gedoseerd bruint. De Sunshower Combi Full Body zorgt op 40cm afstand voor een egale en geleidelijke bruining van het hele lichaam. De Sunshower Combi Half Body is met name gericht op het bovenlichaam.

VOORDELEN

Deze nieuwe manier van zonnen is gezonder en veiliger dan het gebruik van een traditionele zonnebank. De Sunshower wordt tijdens het douchen kort aan gezet en kan daarom regelmatig - een paar keer per week – gebruikt worden. Op deze wijze kan de huid geleidelijk wennen aan gedoseerd zonlicht. Dit is gezonder en minder stressvol voor de huid dan een keer per week langdurig bloot te worden gesteld aan een hoge dosis UV-licht.

Daarnaast neemt de Sunshower Combi nauwelijks ruimte in beslag en de installatie is eenvoudig. De Sunshower Combi is zuinig in energieverbruik. Een sessie van 10 minuten op volle intensiteit kost minder dan 3 eurocent.

Uiteraard kunt u de SunShower Combi door het ervaren installatieteam van Harry Suiker badkamer & tegels, laten installeren.