Badkamers

Badkamers met verrassende indelingen

De badkamer is één van de belangrijkste plaatsen in uw huis. Uw dag begint en eindigt meestal in de badkamer. De badkamer is een sieraad van uw huis en is de plek waar u even uitgebreid kunt genieten. Van een warm bad en/of een opfrissende, spier ontspannende infrarood douche. Voor elk budget is er een passende badkamer te ontwerpen.

In onze showroom maakt u overzichtelijk kennis met mogelijkheden van indelingen, gebruik van materialen, kleuren combinaties en de uitgebreide keuze in baden en douches.

.

Zonlicht & Infrarood

Gebruik uw doucheruimte tevens als infraroodcabine. Met de Sunshower Pure geniet u van diepwerkende infraroodwarmte tijdens de dagelijkse douche. De  infraroodwarmte van de Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. U kunt de Sunshower Pure plaatsen op stahoogte of boven een zitje. Zo kunt u iedere dag moeiteloos genieten van een intensieve infraroodbehandeling van het bovenlichaam.
Bekijk hier het filmpje met meer informatie over de Sunshower

Heerlijke ontspanning

In onze showroom kunt u volop genieten van baden met whirlpoolsystemen.
Van een heerlijke zij- massage tot een compleet electronisch bedienbaar whirlpoolsysteem, welke zich na een heerlijke massage beurt zelf reinigt. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op whirlpoolgebied. Glaasje champagne erbij?

inloopdouches en douchecabines

Bij Harry Suiker vindt u behalve een totaalprogramma van badkamers en wandtegels, ook een uitgebreide collectie douches. De keuze bestaat uit douche-deuren, douche- cabines, badwanden en mooie design inloopdouches.
Veel mogelijkheden met standaardmaten zorgen voor een oplossing voor bijna elke doucheruimte.

Met name de profielloze douches zijn een lust voor het oog. Bovendien worden alles door Harry Suiker kosteloos ingemeten, waarna een passende vrijblijvende offerte wordt verzorgd. Douchecombinaties met een hoogte van 220cm geven een nieuwe dimensie met betrekking tot design en ruimte.

Mengkranen, douchepanelen

In onze ruime gesorteerde showroom treft u een breed assortiment kranen aan. Van inbouw kranen tot douchepanelen met een XXL regendouche.

De topkwaliteit van HansGrohe is sterk vertegenwoordigd en biedt talloze mogelijkheden voor uw doucheruimte. Alle kranen worden op verschillende displays getoond, waardoor u een ruime keuze heeft uit de diverse douche en badkamer kranen.

inloopdouches en douchecabines

Badkamermeubels

Uw badkamer is pas echt af met een fraai en praktisch badkamermeubel. Door de enorme voorraad badkamermeubels  in onze magazijnen kunnen deze snel en zonder transport kosten worden geleverd. In de showroom kunt u diverse badkamermeubels bekijken. Door een enorme verscheidenheid aan kleuren en afmetingen zit het badkamermeubel van uw keuze er zeker bij! Benieuwd? Breng een bezoek aan onze 800m² grote showroom.