Tegels

Wandtegels en vloertegels

De tegels van o.a. Inca zijn uniek. Enerzijds weerspiegelen ze de tijdloosheid van de natuur, anderzijds zijn ze vervaardigd volgens de laatste technische inzichten. U ziet en voelt het oorspronkelijke karakter in elke tegel en tegelijkertijd weet u dat ze aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen voldoen.

Inspiratie

Hier tonen we u alvast de uiteenlopende stijlen waaruit de collectie is opgebouwd. Puur ter inspiratie, want tegels moet u voelen. De superieure eigenschappen van de tegels zijn direct duidelijk wanneer u ze in uw handen heeft. Plan een bezoek aan onze showroom.

Een scala aan mogelijkheden

Mooie tegels maken uw badkamer, docuhe en sanitair tot een thuis, want elke smaak is vertegenwoordigd in het brede assortiment. Voor het moderne interieur hebben we stijlvolle en ingetogen series. Met een strakke belijning en veelal gladde oppervlakken creëert u de perfecte basis voor een adembenemend designinterieur.

In alle soorten en maten

Heel veel keuze in “Beton Look” tegels. Voor de vloer en op de wand. In verschillende warme en koude tinten te verkrijgen. Wij hebben veel verschillende uitvoeringen en partronen, in veel formaten ook met Marrakech patroon.
Deze tegels zijn vorst en zuurbestendig. Ideaal voor gebruik binnen en ook voor buiten!

In alle soorten en maten

De overzichtelijke tegelpanelen dragen ertoe bij dat u door het bos de bomen blijft zien. Door de goede mix is er voor elk budget een keuze. Of het nu om wandtegels van 60×60 gaat of een kleurrijke mozaik. Elke soort wandtegel, geschikt voor gebruik in elke ruimte van het huis, hebben wij in het brede wandtegel assortiment opgenomen. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Vloertegels & verwarming

De bekende Topmerken van vloertegels zijn in onze showroom in Den Haag aanwezig. Vele vloeren in diverse afmetingen liggen voor u klaar. Doordat de meeste vloertegels ook daadwerkelijk op de vloer zijn gelegd, kunt u al over uw nieuwe vloer lopen. Altijd up to date, nooit te duur!

Vloerverwarming

Compleet pakket vloerverwarming voor een heerlijke warme (huiskamer) vloer. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers. Hij of zij informeert u graag over de vele mogelijkheden van vloerverwarming.

Electrische vloerverwarming

Niet meer weg te denken is de elektrische vloerverwarming voor de badkamer. De digitale klokthermostaat kunt u naar uw wensen instellen, waardoor u op een door u gewenste tijd, over een behagelijke badkamervloer loopt. Een heerlijk comfort in uw huis.