Tegels

Wandtegels en vloertegels

Porcelanosa staat wereldwijd bekend om zijn adembenemende tegelontwerpen, waarbij vakmanschap en innovatie samenkomen. Als master in de industrie creëert Porcelanosa niet alleen prachtige tegels, maar ook de meest unieke en bijzondere ontwerpen. Elk stuk wordt met zorg en precisie vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen.

Inspiratie

Hier tonen we u alvast de uiteenlopende stijlen waaruit de collectie is opgebouwd. Puur ter inspiratie, want tegels moet u voelen. De superieure eigenschappen van de tegels zijn direct duidelijk wanneer u ze in uw handen heeft. Plan een bezoek aan onze showroom.

Een scala aan mogelijkheden

Mooie tegels maken uw badkamer, douche en sanitair tot een thuis, want elke smaak is vertegenwoordigd in het brede assortiment. Voor het moderne interieur hebben we stijlvolle en ingetogen series. Met een strakke belijning en veelal gladde oppervlakken creëert u de perfecte basis voor een adembenemend designinterieur.

In alle soorten en maten

Travertin look tegels zijn helemaal van nu. De warme en rustige tinten geven uw badkamer een zachte uitstraling. In tegenstelling tot natuursteen zijn keramische tegels niet poreus en dus uitermate geschikt voor de badkamer en makkelijk te onderhouden.

In alle soorten en maten

Wandtegels zijn er in veel soorten, kleuren en maten. Met wandtegels kunt u een sprekend accent toevoegen aan de badkamer. U kunt daarbij denken aan tegels met een metallic effect, een opvallend patroon of in een mooi contrast met de rest van de ruimte.

Vloertegels & verwarming

In onze showroom in Den Haag vindt u de bekende topmerken van vloertegels. Van keramisch parket tot marmer- of betonlook, het kan allemaal.

Vloerverwarming

Compleet pakket vloerverwarming voor een heerlijke warme (huiskamer) vloer. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers. Hij of zij informeert u graag over de vele mogelijkheden van vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming

Niet meer weg te denken is de elektrische vloerverwarming voor de badkamer. De digitale klokthermostaat kunt u naar uw wensen instellen, waardoor u op een door u gewenste tijd, over een behagelijke badkamervloer loopt. Een heerlijk comfort in uw huis.

In alle soorten en maten

Wilt u het karakter van beton ciré maar ook de veiligheid van tegels in uw badkamer? Dat kan! Er bestaan verschillende soorten betonlook tegels die een authentieke uitstraling hebben. Nieuwsgierig? Ontdek het in de showroom.