HARRY SUIKER
Zichtenburglaan 150
2544EB Den Haag

DIRECT CONTACT
E-mail info@harrysuiker.nl
Telefoon 070 - 367 23 29

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13:00 tot 17.30 uur
Dinsdag 09:00 tot 17.30 uur
Woensdag 09:00 tot 17.30 uur
Donderdag 09:00 tot 20.00 uur
Vrijdag 09:00 tot 17.30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17.00 uur
Zondag gesloten

AFSPRAAK MAKEN?
Klik hier

Tegels

Tegels _ Harry Suiker Badkamers & tegels

Tegels _ Harry Suiker Badkamers & tegels

Tegels _ Harry Suiker Badkamers & tegels

Wandtegels en vloertegels

De tegels van o.a. Inca zijn uniek. Enerzijds weerspiegelen ze de tijdloosheid van de natuur, anderzijds zijn ze vervaardigd volgens de laatste technische inzichten. U ziet en voelt het oorspronkelijke karakter in elke tegel en tegelijkertijd weet u dat ze aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen voldoen.

Inspiratie

Hier tonen we u alvast de uiteenlopende stijlen waaruit de collectie is opgebouwd. Puur ter inspiratie, want tegels moet u voelen. De superieure eigenschappen van de tegels zijn direct duidelijk wanneer u ze in uw handen heeft. Plan een bezoek aan onze showroom.

Een scala aan mogelijkheden

Mooie tegels maken uw badkamer, docuhe en sanitair tot een thuis, want elke smaak is vertegenwoordigd in het brede assortiment. Voor het moderne interieur hebben we stijlvolle en ingetogen series. Met een strakke belijning en veelal gladde oppervlakken creëert u de perfecte basis voor een adembenemend designinterieur.

Ook voor een landelijke inrichting heeft bijvoorbeeld INCA, een tegel die u zoekt. Het landelijke gevoel, geïnspireerd op het weerbarstige karakter van de natuur. De tegels stralen een serene rust uit, met veel aardetinten en natuurlijke materialen. Puur en authentiek. Dit is een ideale basis voor vloeren en muren, ongeacht uw inrichting.

Onze grote collectie tegels geven u direct een beeld van uw nieuwe badkamer.

En zoals gezegd. tegels moet u zien en voelen. Plan een afspraak wanneer het u uitkomt.